Produkter for mccain matvarer (36)

Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Nestlé Nesquik

Nestlé Nesquik

Nestlé Nesquik
BIO Ashwagandha KSM66 Kapsler

BIO Ashwagandha KSM66 Kapsler

Vi produserer deres Bio Ashwagandha KSM66 kapsler i ønsket fyllmengde i vegetabilske HPMC kapsler til gunstige priser. Deretter fyller vi kapslene deres i bokser, glass eller stående poser - merker dem og kan også sende dem for dere eller lagre dem under kontrollerte temperaturforhold hos oss. Videre tilbyr våre interne designere moderne, friske design og er allerede godt kjent med forskriftene for merking av kosttilskudd. Dere er hjertelig velkomne til å besøke vårt produksjonsanlegg. Vi ser frem til å høre fra dere.
Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat (SPC) er et renset produkt som er oppnådd fra avskallet og avfettet soyamel, ved å separere karbohydrater (løselige sukkerarter) ved hjelp av den nyeste ekstraksjonsteknologien i EU.
Potetprotein

Potetprotein

Potetproteinet blir senere renset, dampet og skrelt. Stivelsen blir deretter ekstrahert med vann for å danne en proteinrik slurry, som behandles med syre og deretter tørkes og males til pulver. Potetprotein er et fint, løst pulver, lys grå eller gulgrønn, og har en typisk lukt av tørkede poteter. Råmaterialet for produksjon av potetprotein er stivelsespoteter av polsk opprinnelse.
McVities

McVities

McVities